Διοργάνωση παιδικών πάρτυ στο Παραμυθοχωριό (Χαλάνδρι, Αττική - Βόρεια Προάστια)

Γιατί τα πάρτυ μπορούν να είναι...παραμυθένια!!!

Διοργάνωση παιδικών πάρτυ στο Παραμυθοχωριό (Χαλάνδρι, Αττική - Βόρεια Προάστια)

Στο Παραμυθοχωριό, συγκεκριμένες μέρες και ώρες διατίθεται ο χώρος αποκλειστικά για παιδικά πάρτυ. Οι δραστηριότητες και οι παροχές ποικίλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις του παιδιού και φυσικά την οικονομική δυνατότητα του γονιού.

Ένα παιδικό πάρτυ μπορεί να αφορά σε διάφορες ηλικίες και ανάλογα με τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών διαμορφώνεται το βέλτιστο δυνατό πρόγραμμα.

 

Ιδέες για παιδικό πάρτυ

Από απλή διάθεση του χώρου μέχρι εντυπωσιακά παραμυθένια σκηνικά και δραστηριότητες όλα είναι δυνατά στα πάρτυ μας.

Catering, face painting, θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών, δραματοποίηση παραμυθιών, χειροτεχνίες, μπαλονοκατασκευές, κουκλοθέατρο, μασκώτ, παραμυθένιες τούρτες, μουσικά παιχνίδια, διαγωνισμοί με δωράκια στα παιδιά, όλα είναι εφικτά.

Εσείς απλώς φέρνετε τα παιδιά, τα αφήνετε ή μένετε μαζί τους και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

Φυσικά, εφόσον κάποιος θέλει να αναλάβει τα φαγητά και την τούρτα ο ίδιος, εμείς διαθέτουμε τον χώρο και αναλαμβάνουμε το ψυχαγωγικό κομμάτι του πάρτυ!!

 

Πάρτυ για παιδιά σε ένα νέο χώρο στην Αττική - μια διαφορετική πρόταση!

Το Παραμυθοχωριό βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου και είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές (Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Ψυχικό, Κηφισιά, Μελίσσια και γενικότερα από τα Βόρεια Προάστια).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2130289857 για περισσότερες πληροφορίες! Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση - χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.