Διοργάνωση παιδικών πάρτι

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση για το πάρτΙ του παιδιού σας στον χώρο μας και στο χώρο σας. Τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας με τα παραμύθια!!! Επιλέγετε μέσα από πλήθος θεματικών παραμυθένιων πάρτΙ αλλά και εργαστηρίων, ανάλογα με την ηλικία και τις προτιμήσεις του κάθε παιδιού. Αναλαμβάνουμε και εκδηλώσεις εταιρειών και γραφείων.

ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ!! ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : 

Θεματικά πάρτΙ

Coctail party

Πρόγραμμα εμψύχωσης για παιδιά ηλικίας 3-11 χρονών, το οποίο βασίζεται στο θεατρικό παιχνίδι και περιλαμβάνει: Ομαδικά παιχνίδια κίνησης, παιχνίδια με παντομίμα, μαγικά (απλά ταχυδακτυλουργικά νούμερα), παιχνίδια με μουσική, διαγωνισμούς, δωράκια στους νικητές των διαγωνισμών, face painting και μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδιά.

Juniors fun

Ειδικό πρόγραμμα για παιδιά 3-5 χρονών. Φορώντας το κοστούμι της επιλογής σας, διοργανώνουμε το βασικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει: κουκλοθέατρο ή αφήγηση παραμυθιού, μαγικά, ομαδικά & μουσικοκινητικά παιχνίδια κατάλληλα για μικρές ηλικίες, διαγωνισμούς, δωράκια στους νικητές, face-painting και μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδάκια στο τέλος του προγράμματος.

Baby Party

Ειδικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας έως 3 χρονών και μέχρι 10 σε αριθμό. Φορώντας το κοστούμι της επιλογής σας, διοργανώνουμε το βασικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει: κουκλοθέατρο ή αφήγηση παραμυθιού, μαγικά, ομαδικά & μουσικοκινητικά παιχνίδια κατάλληλα για μικρές ηλικίες, διαγωνισμούς, δωράκια στους νικητές, face-painting και μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδάκια στο τέλος του προγράμματος.

Summer Party

Το καλοκαίρι απαιτεί να τρέξουμε, να παίξουμε, να βραχούμε και να λερωθούμε. Ένα δίωρο άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα στην αυλή μας με παιχνίδια κίνησης, χρωμάτων, νερού σε απόλυτα καλοκαιρινό ύφος! Βάλτε κάτι πρόχειρο, ετοιμαστείτε να γελάσετε πολύ κι ελάτε να διασκεδάσουμε!

Το πάρτυ της πασχαλίτσας

Πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 2-5 ετών. Η μικρή Πασχαλίτσα χρειάζεται διακοπές, αλλά δε βρίσκει συντροφιά για να πάει το ταξίδι, που θέλει. Όλα τα εντομάκια είναι πολύ απασχολημένα. Στο τέλος καταλήγει να κάνει ένα μεγάλο πάρτι, συντροφιά με τους φίλους της! Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευές με κυβάκια ή παζλ, face-painting, μπαλονοκατασκευές κ.α.

Τα μάγια της πεταλούδας

Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τους ήρωες μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους στα μουσικοκινητικά, παιχνίδια μας  να ξετυλίξουν  το νήμα της ιστορίας.Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε αλλα και θα παίξουμε παιχνίδια κρυμμένων θησαυρών σε ένα παράλληλο κόσμο όπου, αντί για ανθρώπους, να συναντήσουμε ξωτικά, μάγους, παπαγάλους πεταλούδες να βοηθήσουμε την πεταλούδα μας να ξεμαγευτεί και να πετάξει ελεύθερη ξανά στα όνειρα μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικά παιχνίδια, εκμάθηση χορογραφιών, παιχνίδια ρυθμών, ταχυτήτων , μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής με την χρήση μουσικών παιχνιδιών που θα φτιάξουμε όλοι μαζί. Προσαρμόζεται σε ηλικίες 3-10 ετών.

Δείπνο με φίλους

Πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 2-5 ετών. Όλα τα ζωάκια μαζί είναι πρόθυμα να συμμετάσχουν στην παρασκευή ενός φαγητού, προσθέτοντας το καθένα τα υλικά της προτίμησής του. Θα τους πετύχει άραγε η συνταγή; Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευές με κυβάκια ή παζλ, προαιρετικό face-painting, μπαλονοκατασκευές κ.α.

Το μαγεμένο δάσος

Ειδικό πρόγραμμα οικολογικού περιεχομένου, διάρκειας 2 ωρών. Κατάλληλο για ηλικίες 3- 8χρονών. Τα παιδιά ενώνονται σε μια ομάδα σούπερ- ηρώων με κοινό σκοπό να σώσουν τα ζώα του Μαγεμένου Δάσους και να τα επιστρέψουν στις οικογένειές τους, αντιμετωπίζοντας περιπέτειες και δοκιμασίες που τους βάζει η μάγισσα του δάσους. Δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού με στοιχεία κουκλοθεάτρου (με συμμετοχή των παιδιών), θεατρικό παιχνίδι, απλή μεταμφίεση των παιδιών (με υφάσματα και face-painting), μουσικοκινητικά, ομαδοσυνεργατικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές κ.α.

Το κυνήγι του μεγάλου θησαυρού

Για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών. Διάρκεια 2 ώρες. Τα παιδιά, αφού συναντήσουν το φάντασμα του Ιπτάμενου Ολλανδού και πάρουν τον πολυπόθητο χάρτη, καλούνται ν’ αποδείξουν ότι είναι άξιοι πειρατές, περνώντας πρωτότυπες δοκιμασίες  και στη συνέχεια επιβιβάζονται, ως πλήρωμα του κωμικού πειρατή Captain Ξουτ, στο πειρατικό του καράβι και ξεκινούν για την περιπετειώδη αναζήτηση του μεγαλύτερου θησαυρού όλων... Δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού με πολλές εκπλήξεις, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικά, ανταγωνιστικά, μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαγωνισμοί, μπαλονοκατασκευές, face-painting κ.α.

Παιδιά φτιαγμένα  από Αστερόσκονη

Μικροί μας φίλοι,  επιβιβαστείτε στο διαστημόπλοιο του Παραμυθοχωριού για ένα φανταστικό ταξίδι στο γαλαξία μας. Μέσα από το παιχνίδι και το χορό, θ' αγναντέψουμε μαζί τους πλανήτες, θ' ακούσουμε τη μελωδία των άστρων, θ' ακροβατήσουμε πάνω στο ουράνιο τόξο και θα βαδίσουμε στα ουράνια μονοπάτια που φωτίζει το φεγγάρι...γιατί κι εμείς αποτελούμε μέρος του σύμπαντος. Ένα πρωτότυπο διαγαλαξιακό πάρτι, που θα σας μείνει αξέχαστο! 3...2...1...απογειωνόμαστε!! 

Μικροί Αρχαιολόγοι

Κάτι ακούστηκε ότι ένα αρχαίο κειμήλιο υπάρχει στο Χαλάνδρι! Εντοπίστηκε στο Παραμυθοχωριό! Τι λέτε να το ανακαλύψουμε μαζί και μετά να φτιάξουμε το δικό μας πήλινο αγγείο; Ανασκαφή, παιχνίδι, γέλιο και κατασκευούλα!! Μαθαίνουμε για την ιστορία της τέχνης από την πολύ πολύ αρχή της!!!!

Το σποράκι ταξιδεύει

Πώς ένα σποράκι γίνεται φυτό; Πόσο εύκολο είναι να μεγαλώσει; Πόσα εμπόδια πρέπει να περάσει; Μέσα από το γνωστό παραμύθι γνωρίζουμε την ιστορία ενός σπόρου κι έπειτα φυτεύουμε τη δική μας μοναδική γλαστρούλα. 

Action kids

Ομαδικά ανταγωνιστικά & αθλητικά παιχνίδια κυρίως για αγόρια άνω των 8 χρονών.  Συμπεριλαμβάνει παιχνίδια με σωματικές δεξιότητες (παιχνίδια ισορροπίας, πηδήματα, τρέξιμο), παιχνίδια αντοχής, μαχητικά παιχνίδια & κινητικά παιχνίδια άμιλλας (τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, παπουτσομαχίες κ.ά.).

Star wars

Ένα ταξίδι στο σύμπαν παρέα με τους ήρωες του star wars!! Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε ένα διαγαλαξιακό πάρτυ που θα σας μείνει αξέχαστο!! Παιχνίδια, χορός, μουσική, μαγεία, ανάμεσα στα άστρα!! Και φυσικά κανονική εκπαίδευση Τζεντάι!! Είστε έτοιμοι;;; 

Fairy party

Ένα μοναδικό κοριτσίστικο πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στις καλεσμένες μας να ζήσουν το δικό τους παραμύθι!  Τώρα, οι μικρές μας φίλες έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε νεράιδες και να ταξιδέψουν σε χώρες μακρινές!  Να παίξουν, να δημιουργήσουν νεραϊδένιες κατασκευές και να μάθουν απίστευτες νεραϊδοιστορίες.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 6-12 χρονών και μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με εργαστήρι κατασκευών ή ζωγραφικής (φτιάχνω μαγικά ραβδάκια / φτερά νεράιδας ή ζωγραφίζω τη δική μου νεράιδα).

Θεματικό πάρτυ

Επιλέξτε τους αγαπημένους σας ήρωες και αφήστε τους να σας παρασύρουν στο δικό τους, μοναδικό παραμύθι! Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες βασισμένα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ηρώων και της ιστορίας τους. Ομαδικά παιχνίδια, παντομίμα, παιχνίδια με μουσική, διαγωνισμούς, δωράκια και βέβαια face painting και μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδιά. Καλύπτει παιδιά έως 9 χρονών & παρουσιάζεται από έναν ή δύο εμψυχωτές ντυμένους με τα κοστούμια των παραμυθένιων ηρώων της επιλογής σας. Θεματολογία: Νεράιδες & Πειρατές / Ιππότες & Πριγκίπισσες / Μάγισσες & Μάγοι / Κάπτεν Χουκ – Πήτερ Παν / Πήτερ Παν – Τίνγκερμπελ / Κλόουν & αρλεκίνοι / Μίκυ & Μίνυ Μάους / Τουίτυ & Συλβέστερ / Κοκκινοσκουφίτσα & Λύκος / Μελένιος & Στρουμφίτα / Αγιοβασιλίτσα & ξωτικό.

Παραμυθοπαράσταση

Επιλέγουμε ένα αγαπημένο σας παραμύθι και το ζωντανεύουμε παρέα με τα παιδιά με το σώμα και την κίνησή μας. Συνδυασμός αφήγησης, θεατρικού παιχνιδιού, κίνησης, μουσικής και χορού. Θα το δοκιμάσετε;; 

Frozen Party

Μιας και όλοι έχουμε αγαπήσει την Έλσα και την Άννα μπορούμε να τις έχουμε στο πάρτι μας και να παίξουμε μαζί!!! Ειδικά διαμορφωμένο εξαιρετικά φαντασμαγορικό πρόγραμμα με βάση την ταινία Frozen που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!! Παιχνίδια, Χορογραφίες, Μουσική, Κατασκευές, Face Painting όλα βασισμένα αποκλειστικά στην ταινία της Disney!!! Δωράκια Frozen φτιαγμένα από τα παιδιά για όλα τα παιδάκια και Ειδικό Ευχολόγιο Frozen.

Beauty party

Ένα μοναδικό ζωντανό κοριτσίστικο πάρτυ που δίνει την ευκαιρία στις μικρές μας καλεσμένες να ζήσουν το παιχνίδι της μεταμόρφωσης! Μάσκα προσώπου, νυχάκια, μαλλιά για τις μικρές μας φίλες. Φυσικά, η κατάλληλη ατμόσαφαιρα, μουσική, γκλίτερ, στρας, χρώματα, τατουάζ, αρώματα και οι μικρές μας φίλες νιώθουν σαν πριγκίπισσες!!! Ένα μοναδικό δώρο για τις καλεσμένες σας!! Και σίγουρα... κοριτσίστικη κουβεντούλα με πολύ γέλιο... Απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 5-12 χρονών.

 

 

Let’s dance (ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ)

Μπείτε στο ρυθμό και διασκεδάστε, φτιάχνοντας τη δική σας, μοναδική χορογραφία. Επιλέγουμε τη μουσική, φτιάχνουμε μαζί τον πιο συναρπαστικό χορό που περιέχει όλες τις αγαπημένες μας φιγούρες και διασκεδάζουμε! Ελάτε να χορέψουμε, να φτιάξουμε σχήματα & σχέδια με το σώμα μας και να νιώσουμε τη μαγεία της μουσικής!

Θεατρικό παιχνίδι

Το θεατρικό παιχνίδι λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας και απελευθέρωσης της φαντασίας των παιδιών.  Προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες αυτοέκφρασης, προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τους δικούς τους ορίζοντες.  Έμπειροι ηθοποιοί - εμψυχωτές, οργανώνουν θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 8 χρονών και άνω με:αυτοσχεδιασμούς & παντομίμα, μουσική & κίνηση, παιχνίδια λόγου, ήχων, παρατηρητικότητας κ.ά. καθιστώντας τη συμμετοχή κάθε παιδιού μια εμπειρία μοναδική.

Ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια

Παιχνίδια του τόπου μας, βγαλμένα απ’ τη λαϊκή μας παράδοση. Παιχνίδια άλλων εποχών που διασώθηκαν μέσα στο χρόνο και διατηρήθηκαν για αιώνες. Τα παιχνίδια αυτά φιλοδοξούν να γίνουν γνωστά στα παιδιά, βοηθώντας τα να κάνουν παρέες, να δημιουργήσουν σχέσεις άμιλλας & να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Το παραδοσιακό παιχνίδι σε όλες τις μορφές του, λειτουργεί ως μοχλός για άμεση και δημιουργική ενασχόληση των παιδιών ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την επαφή με ανθρωπογεωγραφικά στοιχεία των περιοχών της χώρας μας. (Περνά – περνά η μέλισσα, ένα λεπτό κρεμμύδι, το τζαμί, τυφλόμυγα, δεν περνάς κυρά-Μαρία, το μαντηλάκι, μπιζζζ, πεντόβολα, το δαχτυλίδι, η μικρή Ελένη κ.ά.).

Ελληνικοί χοροί

Μπείτε στο ρυθμό της παραδοσιακής μουσικής και διασκεδάστε μαθαίνοτνας ελληνικούς χορούς. Επιλέγουμε τη μουσική, φτιάχνουμε μαζί τον πιο συναρπαστικό χορό που περιέχει όλες τις αγαπημένες μας φιγούρες και διασκεδάζουμε! Ελάτε να χορέψουμε, να φτιάξουμε σχήματα & σχέδια με το σώμα μας και να νιώσουμε τη μαγεία της μουσικής! Γιατί και η παράδοση έχει την πλάκα της!!! 

Μουσική, μουσική είσαι εδώ

Παιχνίδια που έχουν αναφορά στη μουσική αλλά χωρίς … μουσική! Δημιουργούμε τη μουσική, στις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να την έχουμε. Πώς; Παίζοντας με τα δάκτυλα, με τα χέρια, με το στόμα.  Τα παιδιά, με τη βοήθεια του εμψυχωτή, μαθαίνουν να δημιουργούν μόνα τους ήχους, οι οποίοι είναι απαραίτητοι στη διεξαγωγή μουσικών παιχνιδιών. Επιπλέον, γίνονται οι ίδιοι μουσικοί μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν αυθεντικά μουσικά όργανα (μαράκες, κλακέτες, καστανιέτες, ξυλόφωνο, κουδουνίστρες, πιατίνια, κ.ά.).  Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 χρονών και άνω.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια

Πρόγραμμα που βασίζεται κυρίως σε ενεργητικά παιχνίδια κίνησης και παιχνίδια με μουσική.  Τα παιδιά – με αφορμή το παιχνίδι – και αφήνοντας τη φαντασία τους να δουλέψει, μαθαίνουν μέσα απ’ την κίνηση και τη μουσική, να λειτουργούν συνδυαστικά. Απευθύνεται κυρίως σε κορίτσια ηλικίας άνω των 7 χρονών.(Αγαλματάκια ακούνητα, μουσικές καρέκλες, καμένη πατάτα, κάνε ό,τι κάνω, χρώματα – συναισθήματα, 1, 2, 3 ΣΤΟΠ κ.ά.).

Disco party

Θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτυ που θα το θυμούνται όλοι; Ελάτε στο Παραμυθοχωριό και αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής! Έμπειροι εμψυχωτές διοργανώνουν μουσικά παιχνίδια και πρωτότυπους διαγωνισμούς χορού & τραγουδιού. Ποικιλία ειδών μουσικής (latin, tango, rock, metal, ελληνικά κ.ά.), μεταμφιέσεις και ειδικά αφιερώματα σε συγκεκριμένες δεκαετίες! Το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με karaoke. Χαρίστε στον εαυτό σας και τους φίλους σας μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι! Για μικρά & μεγάλα παιδιά ηλικίας 7 έως 97 χρονών.

Zumba party

Στο zumba party χρησιμοποιούμε τεχνικές zumba. Ένα ξέφρενο πάρτυ με χορό, διασκέδαση και γυμναστική για παιδιά και κάποια παιχνιδάκια για να μην τα κουράσουμε πολύ!!! Από 3 χρονών. 

Καραόκε πάρτυ

Έξυπνη ιδέα, για ξεφάντωμα και ατέλειωτη διασκέδαση μικρών και μεγάλων!!! Εξειδικευμένος D.J και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να διασκεδάσει εσάς και τους φίλους σας. Αφεθείτε στη μαγεία του τραγουδιού λοιπόν και….γιατί όχι; Αφήστε τα ταλέντα τα δικά σας και των φίλων ή των παιδιών σας να αποκαλυφθούν!!! Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς……….. Προτείνεται για την ψυχαγωγία ενηλίκων ή παιδιών από την ηλικία των 8 ετών. 

Escape Room

Η νέα μανία που έφτασε και στην Ελλάδα είναι πλέον τα παιχνίδια απόδρασης, βασισμένα σε γρίφους. Ο πρώτος χώρος άνοιξε το φθινόπωρο του 2014 και τρία χρόνια μετά λειτουργούν πολλοί διαφορετικοί χώροι με πολλαπλά δωμάτια στον κάθε χώρο. Από αυτή τη μανία δεν έμειναν φυσικά ανεπηρέαστα και τα παιδιά! Όμως, τα περισσότερα από τα δωμάτια είτε δεν είναι σχεδιασμένα για παιδιά, είτε σε κάποια (επικίνδυνα ή τρομακτικά) δεν επιτρέπεται να μπουν. Ακόμα όμως και σε αυτά που μπορούν, συχνά χρειάζονται την καθοδήγηση ενός ενήλικα. Κρατάμε λοιπόν την ιδέα, προσαρμόζουμε τους γρίφους, αντικαθιστούμε τον απλό ενήλικα με εμψυχωτή, αντί για δωμάτιο φτιάχνουμε  φορητές κατασκευές που πηγαίνουν παντού και... που καταλήγουμε; Στο δικό μας δωμάτιο απόδρασης ! Το δωμάτιο απόδρασης (escape room), είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι γρίφων που απευθύνεται αρχικά σε παιδιά 6-15 χρονών, ενώ η special έκδοσή του σε εφήβους 15+ ή/και ενηλίκους. Διαθέτει ειδικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και ειδικά υλικά για την υποστήριξη του μύθου – πλαισίου (κιτς ομάδων). Χώροι όπως ένα ενιαίο δωμάτιο υποδοχής επαρκούν για να παιχτεί, αν και ιδανικότερα θεωρούνται τα πολλαπλά δωμάτια. Η βασική ροή του παιχνιδιού περιλαμβάνει γρίφους ή/και δοκιμασίες. Κάθε φορά που τα παιδιά λύνουν έναν γρίφο ή ολοκληρώνουν μια δοκιμασία, παίρνουν τον κωδικό για να ξεκλειδώσουν την επόμενη, με τελικό σκοπό να φτάσουν στον κεντρικό στόχο και να τον κατακτήσουν. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να σκεφτούν, να μετρήσουν, να ψάξουν, να φανταστούν, να συνεργαστούν, να συνδυάσουν, να αποκωδικοποιήσουν, να καταστρέψουν και να δημιουργήσουν! Η συμμετοχή των εμψυχωτών είναι πολύ σημαντική! Ο ρόλος τους είναι:

α) Να εξηγήσουν στα παιδιά το παιχνίδι και τους κανόνες του.

β) Να καθοδηγούν σε όλη τη διάρκεια τις ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία τους.

γ) Να κρατούν το ενδιαφέρον των παιδιών και να προσθέτουν, όπου κρίνουν απαραίτητο, διαγωνισμούς (όπως στα παιδικά πάρτι) είτε γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουν τα παιδιά extra βοήθεια ή για να δουν ποιος θα καταφέρει να ανοίξει το επόμενο λουκέτο !

δ) Να ελέγχουν όλους τους γρίφους στην αρχή αλλά και να συλλέγουν προσεκτικά όλα τα αντικείμενα στο τέλος κάθε παιχνιδιού.

Οι γρίφοι είναι παραπάνω σε αριθμό από ότι στα συνηθισμένα παιχνίδια απόδρασης ενηλίκων και φυσικά πολύ πιο εύκολοι, διότι θέλουμε να υπάρχει γρήγορη εναλλαγή και τα παιδιά να μην βαρεθούν ή απογοητευτούν. Για το λόγο αυτό φροντίζουν και οι εμψυχωτές να μην "κολλήσουν” πολύ ώρα σε ένα γρίφο.

Τα σενάρια - πλαίσια διαφέρουν κάθε φορά ανάλογα με τον αριθμό, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις των παιδιών ή ακόμα τις εποχές του έτους, διαθέτουν όμως πάντα πολύ έντονο το στοιχείο της περιπέτειας.......!

Μετά τη λύση του γρίφου από τα παιδιά ακολουθεί ξέφρενο πάρτι για να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους καθοδηγητές των ομάδων και τον παρουσιαστή του προγράμματος!!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Κεραμικής: γνωριμία με την κεραμική τέχνη και κατασκευή κεραμικών (Υλικά: 0,70 €/άτομο)
Ζαχαροπλαστικής: Τα παιδιά φτιάχνουν κουλουράκια, cup cakes, cake pops κ.α. (Υλικά: 1,00-1,50 €/άτομο)
Χειροτεχνίας: θεματικά εργαστήρια, όπως κατασκευή άνθινων στεφανιών από χαρτί, μαριονέτες, μάσκα, κ.α. (Υλικά: 1,00-1,50 €/άτομο)
Ανακυκλώσιμων Υλικών: κατασκευή κούκλας από παλιές κάλτσες, μολυβοθήκης από ρολό τουαλέτας, κ.α. . (Υλικά: 0,50 €/άτομο)
Κατασκευή φιγούρας ή κάδρου από γύψο: χύτευση γύψου σε καλούπια και αφού στεγνώσουν τα αντικείμενα θα ζωγραφιστούν με νερομπογιές από τα παιδιά. Οι φιγούρες ή τα καδράκια θα είναι αρκουδάκια, γατάκια, σπιτάκια κ.α. (Υλικά: 0,30 €/άτομο)
Κατασκευή κοσμήματος για μικρούς και μεγάλους: κοσμήματα από χάντρες, σκοινάκια, κ.α. (Υλικά: 1,00-1,50 €/άτομο)
Ζωγραφικής: γνωριμία με τη ζωγραφική με την επίβλεψη επαγγελματία ζωγράφου-εικαστικού. (Υλικά: 0,70 €/άτομο)

Μαγείας: τα παιδιά θα μάθουν πώς να κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και ένα από αυτά στο τέλος θα γίνει δικό τους. (Από 1,50 €/άτομο)

Σκιτσογραφομαχίες

“…υπερτάχιστες καρικατούρες από τον Μανόλο!

Πάνω σε χαρτιά-μπλουζάκια-καπέλα-παντού!

Μολύβια- πενάκια πάνω σε γρήγορα σκέητ ροδάκια!!”

Ο Καλλιτέχνης μας, αφού εξηγήσει στα παιδιά τις βασικές αρχές της ζωγραφικής, σχεδιάζει την καρικατούρα καθενός από αυτά σε επιφάνεια της αρεσκείας σας ( μπλουζάκια, καπέλα, χαρτί κλπ.), όσο εκείνα ασχολούνται με τις δικές τους δημιουργίες. Καταφέραμε να συνδυάσουμε με τον όμορφο αυτό και πρωτότυπο τρόπο, τη γνώση με τη διασκέδαση, αλλά και να εξασφαλίσουμε ένα αξέχαστο ενθύμιο από το δικό σας πάρτι για κάθε παιδί. Οι καρικατούρες μένουν ανεξίτηλες και εμείς σας παρέχουμε όλα τα απαιτούμενα υλικά όπως t-shirts, καπελάκια, τελάρα ζωγραφικής κ.ο.κ.

Ενοικίαση του χώρου μας

Εάν δεν θέλετε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματά μας μπορούμε να διαθέσουμε τον χώρο μας και να αναλάβετε οι ίδιοι την ψυχαγωγία των παιδιών σας μέσα σε έναν παραμυθένιο χώρο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για... το καθάρισμα.

 

Εργαστήρια Παραμυθοχωριού

ΟΛΑ μας τα εργαστήρια μπορούν να πραγματοποιηθούν σα θεματικά σε παιδικά πάρτυ. Ρωτήστε μας τιμή!!

 

Σχεδιασμός παιδικών πάρτΙ κατά παραγγελία. Διακόσμηση παιδικών πάρτΙ!! Ταχυδακτυλουργοί, Ζογκλέρ και Ξυλοπόδαροι!!!

Απλώς πείτε μας τι θέλετε κι αφήστε το πάνω μας!!!

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΙΝΙΑΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ!!! Και σε πολύ οικονομική τιμή!!!

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

 


Catering

Εάν επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς το catering, επικοινωνήστε μαζί μας κάτι έχουμε κατά νου!! Εάν από την άλλη θέλετε να μειώσετε το κόστος, μπορείτε να ετοιμάσετε και να φέρετε τις δικές σας λιχουδιές!

 

 

Τούρτα

Μοναδική, χειροποίητη, παραμυθένια τούρτα για το παιδάκι σας σε πολύ πολύ πολύ οικονομική τιμή. Αγνά υλικά, χειροποίητη διακόσμηση, απεριόριστα σχέδια, ανάλογα με την προτίμηση του παιδιού, φρέσκια και σε υπέροχες γεύσεις τουρτίτσα για να σβήσουμε κεράκια και να γλυκαθούμε!!!

Διακόσμηση

Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση του πάρτι, του μπουφέ και οποιασδήποτε διοργάνωσης μας αναθέσετε σε πολύ καλές τιμές και με πολύ πρωτότυπες και αισθητικά όμορφες ιδέες.

 

Πινιάτες

Μοναδικές χειροποίητες, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, πινιάτες σχεδιασμένες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σχέδιο κατά παραγγελία!!