Καλοκαιρινές Τετάρτες στην αυλή

11-06-2018

4 απογεύματα γεμάτα παιχνίδι και δροσιά

Καλοκαιρινές Τετάρτες στην αυλή

4 Καλοκαιρινές Τετάρτες στην αυλή

Αυτό το καλοκαίρι τα απογεύματα της Τετάρτης στο Παραμυθοχωριό αποκτούν ένα χρωματιστό ύφος. Παιχνίδια δημιουργικά και πολύ ξεχωριστά στην αυλή μας. Για όλες τις ηλικίες. Μανούλες, μπορείτε να παραμείνετε να μας καμαρώσετε και να χαλαρώσετε με την παρέα μας, σας κερνάμε καφεδάκι.

 

27 Ιόυνη στις 19.00’

Messy Play – Summer Edition

Με χαρά θα λερωθώ και ρόυχα να αλλάξω θα κρατώ. Με νερό πολύ θα παίξω και τα χέρια μου θα βρέξω. Χώμα, χρώμα δες κρατώ και με χαρά θα λερωθώ.

 

4 Ιούλη στις 19.00’

Το ταξίδι ενός σπόρου. Κηπουρική.

Μα πώς ένα σποράκι καταλήγει λουλουδάκι; Αχ, ταξίδι μακρινό περνάει και κινδύνους συναντάει. Όλα αυτά εμείς θα δούμε, σαν το παραμύθι πούμε. Με φακόυς τα φυτά θα τα παρατηρήσουμε και μια όμορφη γλαστρούλα θα στολίσουμε. Το σποράκι το δικό μας θα φυτέψουμε και πολύ θα το προσέξουμε.

 

11 Ιούλη στις 19.00’

Η χρωματιστή μας πόλη

Μια μεγάλη χαρτονένια πόλη φανταζόμαστε και με χρώματα την ονειρευόμαστε. Με πάρκα, σχολεία και αυλές, θεάτρα και παιδικές χαρές. Μελωδία θα την κάνουμε και με τεράστια κουτιά θα την κατασκευάσουμε.

 

18 Ιούλη στις 19.00’

Καλοκαιρινά καλλιτεχνήματα

Ομπρέλες, βότσαλα και κοχυλάκια, γλάστρες, χαρτόνια και κουτάκια, θα τα χρησιμοποιήσω, όμορφες κατασκευές να στήσω. Στο σπίτι θα τις κουβαλήσω και στην αυλή θα τις στολίσω.