Εκδήλωση για παιδιά 1 Οκτώβρη

18-09-2017

Η πρώτη εκδήλωση του Παραμυθοχωριού για φέτος είναι γεγονός!! Προσκαλέσαμε τη δημιουργική και συγγραφική ομάδα Σακαράκα να μας παρουσιάσει το νέο της βιβλίο και να παίξει μαζί με τα παιδιά.

Εκδήλωση για παιδιά 1 Οκτώβρη

Το Παραμυθοχωριό ξεκινάει τις εκδηλώσεις της χρονιάς με κάτι πολύ ξεχωριστό!! Προσκαλεί τους συγγραφείς και εικονογράφους της ομάδας "Σακαράκα" να παρουσιάσουν στα παιδιά το νέο εκπαιδευτικό παραμύθι "Δέκα μαύρες γάτες σε ένα βιβλίο".
Θα απαντήσουν στις απορίες των παιδιών, θα παίξουν και θα χορέψουν μαζί τους!

Χωράνε δέκα μαύρες γάτες σ’ ένα βιβλίο;
Μπορεί ένας μαύρος γάτος υποχόνδριος, να χωρέσει σ’ ένα βιβλίο μ’ έναν μαύρο γάτο ιδιότροπο; Κι αν γίνεται, πώς μπορεί δίπλα τους να στριμωχτεί ένας τσιγκούνης μαυρόγατος με μια αλλοπαρμένη μαύρη γάτα; Κι όλα αυτά μαζί, γίνεται ν’ αγκαλιαστούν με μια απόμακρη μαύρη γάτα και με μια αλτρουίστρια; Κι αν τώρα βρεθεί ένας δειλός μαύρος γάτος, είναι δυνατόν να κάνει παρέα με μια απαισιόδοξη μαυρόγατα; Και μια γάτα καλόβουλη μπορεί στ’ αλήθεια να συγκατοικήσει με μια γάτα φαντασμένη;
Τελικά, χωράνε δέκα διαφορετικές προσωπικότητες σ’ ένα βιβλίο;
Μέσα από δέκα διαφορετικές ιστορίες που νιαουρίζουν αποδίδονται παραμυθένια δέκα διαφορετικές προσωπικότητες…
Περιέχει προτάσεις για εκπαιδευτικούς και γονείς για τη ενίσχυση της εικόνα εαυτού του παιδιού και συμβουλές της Αμάντας Μπικάκη, Ψυχολόγου Παιδιού & Εφήβου-Ψυχοθεραπεύτριας, ΒSc, MSc, για τις συμπεριφορές των παιδιών.
Συγγραφείς : Χριστίνα Αβδίκου, Μυρτώ Αντωνοπούλου, Λιλή Γάτη, Αναστασία Καρανάσιου, Δήμητρα Κίτσου, Μαρία Κλίνη, Έρη Παπαμιχαλοπούλου, Ναταλία Ρεντίνα, Μαρία Ρουμελιώτου, Φίλιππος Τσαουσέλης
Εικονογράφοι: Χριστίνα Αβδίκου, Χριστίνα Χρονοπούλου
Εκδόσεις Εντύποις

Είσοδος Δωρεάν / Δεν απαιτείται Κράτηση