Baby Yoga

Ηλικία: 2-12 μηνών. ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΩΣ 6 ΒΡΕΦΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

H αφή είναι, η πρώτη αίσθηση ενός μωρού. Μέσω αυτής μπορείτε να επικοινωνείτε, να αλληλεπιδράσετε, να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε με το μωρό σας. Μια ευτυχισμένη και γεμάτο αυτοπεποίθηση σχέση με το μωρό σας για το μέλλον, θα πρέπει να αρχίσει στο συντομότερο δυνατό στάδιο της ανάπτυξης του μωρού σας.

 Birthlight Baby Yoga:
 «Με την Baby Yoga Birthlight προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη διέγερση των αισθήσεων σε συνδυασμό με την κίνηση και το ρυθμό, που τα μωρά χρειάζονται προκειμένου να ενσωματωσούν καλύτερα την εμπειρία και να μάθηση. Birthlight Baby Yoga προσφέρει όλα σε ένα land based practice για τους γονείς και τα μωρά (ιδανικά συμπληρώνονται με Birthlight Baby aqua τάξεις), συμπεριλαμβάνοντας μασάζ, κρατήματα, τεντώματα,  τραγούδια και ποιήματα, παιχνίδι και χαλάρωση. Birthlight μωρά μαθαίνουν πολλές συντομεύσεις για να διευκολύνουν τη μετάβαση τους στα αναπτυξιακά ορόσημα (να γυρίζουν, να κάθονται, να μπουσουλάνε, να στέκονται, να περπατάνε), αλλά κυρίως επειδή αυτό γίνεται με αλληλεπίδραση αγάπης και διασκέδασης,  βοηθά τον εγκέφαλό τους να αναπτύξει πολλά ευτυχής δίκτυα νευρώνων  τη στιγμή της πιο έντονης ανάπτυξης στη ζωή του ανθρώπου.»   (Francoise Freedman Barbira)
 Η Baby Yoga βοηθά  να συμβαδίσουν οι ανάγκες του μωρού σας και να τις ηρεμήσει ή να τις τονώσει ανάλογα με την περίπτωση, αρμόζοντας τις με την αίσθηση της ασφάλειας και της ευημερίας. Είναι ευεργετικό για όλα τα μωρά, δεν χρειάζεται να ασκείτε γιόγκα ή ακόμα και ξέρετε τίποτα για τη γιόγκα για να ξεκινήσετε με το μωρό σας. Από τη γέννηση τους τα μωρά ανταποκρινονται θετικά στην τόνωση της κίνησης και την αφής μαζί. Baby Yoga περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών πρακτικών που μπορούν να συνδυαστούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε μωρού ή μικρού παιδιού μέσα από την μοναδική ανάπτυξή του καθενός:

  • Απαλά χάιδέματα στο σώμα:Yoga  κινήσεις  προσαρμοσμένες για μωρά (mini γυρίσματα, mini τεντώματα, κινήσεις του άνω και κάτω σώματος, διαγώνιες κινήσεις) Αυτές οι κινήσεις έχουν μεταδοθεί ανα γενιές στην Ινδία για τουλάχιστον 2000 χρόνια
  • Ένα μείγμα μεταγεννητικής  Yoga  και Baby Yoga για νέες μητέρες. 
  • Παιχνιδιάρικες κινήσεις  με ρυθμό
  •  Συνδυαστική γονέα / μωρού χαλάρωση (χαλάρωση στο περπάτημα, στιγμιαία χαλάρωση, χαλάρωση στον ύπνο, χαλάρωση στο τάισμα)
  •  Μεταβατικές πρακτικές (έλεγχος του κεφαλιού, να κάθεται, μπουσούλημα, να στέκεται, τα πρώτα βήματα, πρώτα άλματα και ισορροπία)


 Η Baby Yoga προσφέρει  ποιοτική σωματική διέγερση που έχει γίνει απαραίτητη σε ένα αστικό και καθιστικό τρόπο ζωής. Για κάθε ώρα που τα βρέφη περνούν δεμένα σε  καθίσματα αυτοκινήτου ή σε καθήσματα στο σπίτι, 5 λεπτά Baby Yoga παρέχουν τεντώματα ως αρχή για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η Baby Yoga μπορεί να ασκηθεί αμέσως  οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή και πάντα δημιουργεί μια χαρούμενη αλληλεπίδραση.


Bασικά πρότυπα
Οι ομάδες ξεκινάνε με τις/τους μητέρες/μπαμπάδες και τα μωρά τους, όταν, εκείνα είναι σε ηλικία 2-12 μηνών.
Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται μια φορά την εβδομάδα και διαρκούν 90 λεπτά

Όλα τα απαραίτητα υλικά παρέχονται από εμάς (υποαλλεγικά στρώματα κ.λπ.)